De Voordelen Van Maatwerk Software

- Of Wat Levert Het Op -

Hoe kan dat nou? Waarom wordt de ene ondernemer steeds rijker, terwijl de ander het hoofd net boven water kan houden? De mate waarin je bedrijf winstgevend is wordt bepaald door de hoogte van de kosten, de marge op producten/diensten en uiteraard het aantal klanten.

Hoe kan ik mijn winstgevendheid vergroten?

  1. Verhoog de efficiency en de productiviteit. Voorkom onnodige handelingen. Automatiseer waar mogelijk. Gebruik de juiste software om bedrijfsprocessen te verbeteren, waardoor iedereen optimaal kan functioneren zonder extra inspanning. Geen onnodig tijdverlies, alles loopt volgens planning, lijkt je dat niet buitengewoon?
  2. Voorkom fouten. Fouten kunnen je bedrijf gigantisch veel geld kosten en dienen zoveel mogelijk te worden voorkomen. Mensen maken fouten. Gebruik de juiste software en het aantal fouten wordt gereduceerd : computers maken nu eenmaal geen fouten. Om fouten tijdens de invoer te voorkomen, controleert de software de ingevoerde waarden. Niet alle invoer fouten kunnen worden voorkomen, maar wel een groot gedeelte. Door te zorgen dat het invoerscherm logisch is opgebouwd, kunnen zelfs mensen zonder enige technische kennis met de software omgaan. Stel je eens voor dat je eindelijk van al die fouten af bent.
  3. Besteed meer aandacht aan je klanten. De computer voert handelingen vele malen sneller uit dan mensen. Denk aan de kosten die hiermee bespaard kunnen worden. En wat te denken van de tijdswinst? Er blijft nu meer tijd over om aandacht te besteden aan bestaande en nieuwe klanten.
  4. Wees sneller dan je concurrent. Uit onderzoek is gebleken dat klanten eerder geneigd zijn bij een bedrijf te kopen, als dat bedrijf in staat is ze sneller te helpen. Stel je eens voor hoe je klanten zouden reageren als je direct een antwoord kon geven op al hun vragen?
  5. Blijf flexibel. Zorg ervoor dat je software mee kan groeien met je bedrijf. KOOP MAATWERK SOFTWARE, wat eenvoudig is aan te passen aan je nieuwe eisen, zonder al te veel kosten, want deze willen we nu juist besparen!
  6. Hou een klantenbestand bij. Vele bedrijven vergeten dit, maar bestaande klanten zijn een goede bron om NIEUWE klanten te werven. Enthousiaste klanten hebben de neiging om jou aan te bevelen. Zie je het al voor je? Met één druk op de knop alle gegevens van je klant onthullen.

Uiteraard is deze lijst lang niet compleet, maar het schept wel mogelijkheden.

"Wij stonden altijd wat skeptisch tegenover het laten maken van een software programma. We waren bang dat de kosten zeer hoog zouden oplopen en dat het programma een groot aantal fouten zou vertonen.

Niet van dit alles was waar. De prijs was zeer redelijk en het geringe aantal fouten werden snel in de testfase verholpen.

Wij gebruiken het programma als ondersteuning van onze verkopers die het op hun laptop geinstalleerd hebben. Ik ben er vrijwel zeker van dat het programma positief heeft bijgedragen aan onze omzet vergroting."

-Dhr. G.W. Verschie, eigenaar Verschie Isolatie b.v.-

Als je denkt aan wat jouw bedrijf nodig heeft om de winst te vergroten, dan vraag je je wellicht af : Waarom hebben we nog geen maatwerk software? Verhoog je winst zonder enig risico. Bedenk wat je met al dat extra geld kan doen.

Vul vandaag de aanvraag in en binnen 2 werkdagen weet je wat er mogelijk is en wat het gaat kosten. Ik ben ervan overtuigd dat de prijs 100% zal meevallen.

Voor Snelle Beslissers Gratis 5 Jaar Ondersteuning, Stuur De Aanvraag Op Voor

Ontdek wat maatwerk voor je bedrijf kan betekenen. Probeer het, zonder enig risico. Indien je aanvraag voor indient, dan heb je recht op gratis 5 jaar ondersteuning in plaats van 1 jaar. Bovendien krijg je een gratis software programma voor het omrekenen van eenheden.

Probeer het, klik hier voor prijsaanvraag

Vul onderstaand formulier in, indien je meer tijd nodig hebt en je de aanvraag later wil verzenden. Je behoudt dan het recht op de 5 jaar gratis ondersteuning,ook als je de aanvraag verstuurt na de vervaldatum.

Ja, ik wil het recht behouden op 5 jaar gratis ondersteuning
Naam:
Email:

Niet Alles Duidelijk?

Misschien dat je na het lezen van dit artikel nog vragen hebt. Je kan deze dan direkt aan mij stellen via de contact pagina