Software Op Maat Kan Leiden Tot Meer Winst.

Door Antoon Crama

Stel je eens voor: een computer programma dat precies doet wat je wilt. Het programma voert bijvoorbeeld kostprijs berekeningen uit, maakt offertes, verwerkt opdrachten en regelt bestellingen. En dit allemaal met slechts één druk op de knop. Hoeveel tijd en kosten zou dit je niet besparen? Enkele honderden, ja zelfs enkele duizenden euro's zijn geen uitzondering.

Bestaande software volgt zijn eigen procedures, welke volledig kunnen afwijken van hetgeen in jouw bedrijf gebruikelijk is. Dit betekent dat je je werkwijze aan het programma moet aanpassen. Vaak moet alsnog een deel van het werk met de hand worden uitgevoerd. Dit is niet erg praktisch. Het leidt tot tijdverlies en het maken van fouten wordt hiermee in de hand gewerkt.

De software welke in de winkel te koop is, is geschreven voor een breed publiek. Dit wordt mogelijk gemaakt door de software te voorzien van vele functies, waarvan jij er maar enkele van nodig hebt. De bestaande software is daardoor vaak onnodig gecompliceerd en niet erg gebruikers vriendelijk. Het leren omgaan met dergelijke software kost veel tijd en ergernis.

Je kan natuurlijk ook in de situatie verkeren dat er voor de huidige handelingen die je nu handmatig of deels handmatig uitvoert, er geen software voor te koop is. In dat geval adviseer ik je: lees dit artikel volledig.

Dit is een waar gebeurd verhaal, de namen zijn gewijzigd om de privacy te beschermen.

Een klant van mij genaamd Harry, heeft een bedrijf dat schoorstenen bouwt. Na een zware storm bleek één van de door hem gebouwde schoorstenen te zijn omgewaaid. Gelukkig waren er geen slachtoffers gevallen. De verzekering wilde echter de schade niet betalen. Het was gebleken dat de fundatie te licht was uitgevoerd.

Harry controleerde vervolgens al z'n berekeningen en ontdekte dat er sprake was van een rekenfout. Een rekenfout die het bedrijf op de rand van een faillissement bracht.

Rekenfouten kunnen je bedrijf behoorlijk in de problemen helpen!! Voorkom ze.

Wat als ik je vertel dat al deze problemen tot het verleden kunnen behoren?

Hoe? Door eenvoudigweg een software programma te laten maken, dat wel precies doet wat ervan verlangt wordt. Een software programma dat naadloos aansluit op jouw werkwijze. En dit alles voor een prijs waarvan ik zeker ben dat je de software direct aanschaft.

Zou je niet nieuwsgierig zijn naar wat is mogelijk voor je bedrijf? Het zou je werk een stuk gemakkelijker maken. Kijk maar ...

  • Maatwerk programma's werken nauwkeuriger dan mensen. Bovendien controleert een goed programma de invoer op fouten, zodat de gebruiker ze tijdig kan corrigeren. Dit vermindert het aantal fouten aanzienlijk. Hoeveel geld gaat er jaarlijks niet verloren door fouten?
  • Berekeningen en andere handelingen worden in minder tijd uitgevoerd. Hierdoor nemen de kosten van bijvoorbeeld het maken van offertes, technische berekeningen en andere handelingen af, waardoor de kostprijs van het product lager wordt. Bovendien ben je nu in staat om sneller een antwoord te geven op vragen van je klanten. Denk je niet dat dit je concurrentie positie kan versterken?
  • In tegenstelling tot bestaande programma's, is software op maat zeer gebruikersvriendelijk. De programma's zijn geschreven speciaal voor jouw bedrijf op de manier zoals jij wilt dat het programma zou moeten functioneren. Er zijn geen extra functies toegevoegd, waardoor een ieder zonder technische kennis met de software kan omgaan.
  • je bent meer flexibel: maatwerk software kan ten alle tijden worden aangepast aan nieuwe bedrijfseisen. Stel je eens hoe gemakkelijk dat is voor de gebruikers: ze hoeven niet telkens opnieuw te leren omgaan met een ander programma.

Maandagochtend negen uur. Je drinkt je tweede bakkie koffie en bent in gesprek met je verkoopleider Frits.

Je informeert naar het aantal nog niet verwerkte prijsaanvragen.

Frits kijkt je verbaasd aan en antwoord, "Niet één".

Je vraagt je af hoe dit mogelijk is, neemt de concurrentie al je klanten over?

Maar voordat je de vraag aan Frits kan stellen, zegt hij, "Dankzij de nieuwe software worden alle prijsaanvragen binnen het kwartier beantwoord!"

Je kijkt uit het raam en denkt bij jezelf, "Wauw, op deze manier kunnen we de klanten bij de concurrentie vandaan halen"

Wees niet verbaasd als dit jou ook overkomt.

Nu je dit hebt zitten lezen, denk je wat er binnen je bedrijf verbetert kan worden, voor welke handelingen zou een stukje software wel handig zijn?

Omschrijf deze handelingen zo nauwkeurig mogelijk. Verzend de aanvraag en ik zal een aanbieding voor je maken, waarvan ik zeker ben dat de prijs niet de reden is om van maatwerk software af te zien.

Voor Snelle Beslissers Gratis 5 Jaar Ondersteuning.
Stuur De Aanvraag Op Voor

Doe het vandaag zonder enig risico en ontdek de mogelijkheden van maatwerk. Bovendien geven we een ieder die voor een aanvraag indient, gratis 5 jaar recht op ondersteuning van de helpdesk na aanschaf van de software (in plaats van 1 jaar) en een gratis programma voor het omrekenen van eenheden. Probeer het, klik hier voor aanvraag prijs.

Vul onderstaand biljet in, indien je meer tijd nodig hebt en je de aanvraag later wil verzenden. Je behoudt dan het recht op de 5 jaar gratis ondersteuning,ook als je de aanvraag verstuurt na de vervaldatum.

Ja, ik wil het recht behouden op 5 jaar gratis ondersteuning
Naam:
Email:

Nog Niet Overtuigd?

Ik kan me voorstellen dat je denkt: "Maar wat levert het nu eigenlijk allemaal op?

Lees het artikel De voordelen van Maatwerk Software of Wat levert het op? Ik ben ervan overtuigd dat de meeste van je vragen daar beantwoordt worden. Je kunt natuurlijk ook je vragen direkt aan mij stellen via de contact pagina.