Maatwerk : Een Verstandige Keus

Waarom Maatwerk Software?

maatwerk software

Steeds meer bedrijven kiezen voor maatwerk software en dat is ook logisch. Maatwerk programma's sluiten naadloos aan bij de procedures binnen het bedrijf. De programma's zijn ontwikkeldin samenwerking met de gebruiker, waardoor maatwerk programma's bijzonder gebruikersvriendelijk. zijn.

Dat maatwerk duur cq. onbetaalbaar is geldt zeker niet voor de geleverde producten van DaytonEasySoft. De door DaytonEasySoft ontwikkelde programma's zijn zeer laag geprijsd en voor iedereen toegankelijk.

De in de handel verkrijgbare software is wellicht in veel gevallen goedkoper dan maatwerk software, maar voldoet zeker niet voor 100% aan jouw eisen. Deze programma's zijn geschreven voor een breed publiek en zijn voorzien van vele functies die je nooit zal gebruiken. Dit gaat ten kosten van de gebruiksvriendelijkheid. Speciale functies die alleen nodig zijn binnen jouw bedrijf ontbreken. Maatwerk software daarentegen is wel gebruiksvriendelijk en bevat wel alle functionaliteit die binnen het bedrijf nodig is.

Voordelen

 1. Efficiënter
  Bespaar tijd en geld.
 2. Voldoet voor 100% aan jouw eisen
  Het programma is speciaal voor jou en met jou ontwikkeld.
 3. Je bent flexibel
  Het programma kan worden aangepast aan nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf.
 4. Gratis ondersteuning
  Er worden geen kosten berekend voor de ondersteuning van onze helpdesk.
 5. Gratis updates
  Eventuele programma fouten worden kostenloos hersteld.

Beschik Sneller Over Informatie

We leven in een wereld waar het snel kunnen beschikken over de juiste informatie uitermate belangrijk is. Het is niet voor niets dat het Internet zo populair is geworden. Een gigantische hoeveelheid informatie kan op het net worden gevonden en is vrijwel voor iedereen toegankelijk. Ook binnen het bedrijf dient de juiste informatie snel gevonden te kunnen worden. Helaas staan er in veel bedrijven nog archiefkasten die uitpuilen van folders en mappen. Het dan snel vinden van de juiste informatie is in de meeste gevallen haast niet te doen.

De oplossing? Een database programma kan hier wellicht verandering in brengen. Bewaar al je documenten in de computer en met een eenvoudig database programma is in no-time de juiste informatie gevonden. Bovendien helpt dit een 'paper-less office' te realiseren.

Werk Efficienter

Ook binnen jouw bedrijf zijn er vast nog vele handelingen, die dagelijks met de hand worden uitgevoerd. Het betreft vaak kleine berekeningen en/of administratieve zaken. Vele van deze handelingen kunnen door een computer programma worden uitgevoerd. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd en kosten, maar worden ook het aantal fouten gereduceerd. Je vraagt je wellicht af of het ontwikkelen van een maatwerk programma niet een beetje te duur gaat worden voor deze werkzaamheden, die op zich niet al te ingewikkeld zijn.
Doordat wij beschikken over vele standaard modules kunnen we dergelijke programma's snel en voor weinig geld realiseren. Je zal niet de eerste klant zijn die minder dan 500 Euro heeft betaald voor een maatwerk programma.

Leer Een Programmeertaal

Om beter te kunnen begrijpen wat u met een computer kunt doen en vooral wat de beperkingen zijn van een computer, bevelen wij u aan om de basis van het programmeren te leren. Hierdoor zult u in staat zijn zelf eenvoudige applicaties te ontwikkelen, maar ook bent u in staat om beter te communiceren met software ontwikkelaars. Immers u spreekt dan dezelfde taal.

Visual Basic is één van de populairste programmeertalen. Dat is niet voor niets. De taal heeft een groot toepassingsgebied en is gemakkelijk te leren. Het boek Visual Basic voor Beginners kan u daar bij helpen.

Meer Winst met Maatwerk

Door toepassing van Maatwerk Software is het mogelijk om kosten te besparen, risico's te verkleinen en zelfs je omzet te vergroten.
Dit artikel geeft aan hoe je met Maatwerk Software meer Winst kunt behalen. Het artikel is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk. Lees dit artikel volledig.

Samen Ontwikkelen

Het lijkt zo gemakkelijk : even een programma laten ontwikkelen. Maar zo werkt dat niet. We zullen het samen moeten doen. Immers jij bent degene die de software gaat gebruiken. Bij de ontwikkeling van de software staat de gebruiker centraal. Ontdek hoe we samen maatwerk ontwikkelen.

Voordelen Maatwerk

Een goed maatwerk programma verlaagt niet alleen de bedrijfskosten, maar verlaagt ook het risico op het maken van fouten. Een maatwerk programma is zelfs in staat bij te dragen aan de vergroting van je omzet!
De vraag is niet wat zijn de voordelen, maar wat levert het op.