Maatwerk Software Ontwikkelen Doen We Samen.

Het ontwikkelen van een eersteklas maatwerk programma kunnen we niet alleen. We hebben je hulp erbij nodig. Waarom?
Om de eenvoudige reden dat jij als gebruiker uiteindelijk de software gaat gebruiken. Het programma moet daarom naadloos aansluiten op jouw eisen.

Om een goed software programma te kunnen ontwikkelen dienen de volgende stappen te worden doorlopen:

  • Vastleggen van de eisen waaraan het programma dient te voldoen. Vaak zijn niet alle eisen bekend of wijzigen een aantal eisen gedurende de ontwikkeling van de software. Dit is één van de redenen waarom we regelmatig contact hebben met je. Over het aanpassen van de software aan de nieuwe eisen doen we niet moeilijk. Het zijn gewoon dingen die erbij horen.
  • Het maken van een ontwerp. In deze fase geven we weer hoe we denken dat het programma eruit moet gaan zien. Dit wordt aan je voorgelegd en indien je akkoord gaat, gaan we verder met de volgende stap.
  • Het opdelen van het project in kleine delen, waarna voor ieder deel de programma code wordt geschreven. Elk deel wordt getest alvorens verder te gaan. Programma delen die voor jou van belang zijn (bijvoorbeeld de invoerschermen) worden ter goedkeuring aan je voorgelegd.
  • Samenvoegen van de afzonderlijke delen tot één geheel. Het programma krijgt nu zijn uiteindelijke vorm.
  • Testen van het programma door ons, maar ook door de gebruiker. Noodzakelijke verbeteringen worden aangebracht en het product is klaar voor levering.

"....Ik dacht dat de berekeningen die we in ons bedrijf regelmatig moesten uitvoeren, te klein waren om er een programma voor te laten maken. De kosten zouden dan relatief hoog uitpakken.

Achteraf viel dat reuze mee. Als we dat geweten hadden, dan hadden we het programma veel eerder laten maken."

Wim Knechtjes, Braat Brandblussers b.v.

Ontdek wat maatwerk voor je bedrijf kan betekenen. Probeer het, zonder enig risico. Indien je aanvraag voor indient, dan heb je recht op gratis 5 jaar ondersteuning in plaats van 1 jaar en bovendien krijg je een gratis software programma voor het omrekenen van eenheden. Probeer het, klik hier voor prijsaanvraag.

Vul vandaag het aanvraag biljet in en binnen 2 werkdagen weet je wat er mogelijk is en wat het gaat kosten. Ik ben ervan overtuigd dat de prijs 100% zal meevallen.

Voor Snelle Beslissers Gratis 5 Jaar Ondersteuning, Stuur De Aanvraag Op Voor

Vul bijgaande coupon in, indien je meer tijd nodig hebt en je de aanvraag later wil verzenden. Je behoudt dan het recht op de 5 jaar gratis ondersteuning,ook als je de aanvraag verstuurt na de vervaldatum.

Ja, ik wil het recht behouden op 5 jaar gratis ondersteuning
Naam:
Email:

Nog Niet Overtuigd?

Ik kan me voorstellen dat je denkt: "Maar wat levert het nu eigenlijk allemaal op?

Lees het artikel De voordelen van Maatwerk Software of Wat levert het op? Ik ben ervan overtuigd dat de meeste van je vragen daar beantwoordt worden. Je kunt natuurlijk ook je vragen direkt aan mij stellen via onze contact pagina