Bereken Sneller Een Kasverwarming.

Binnen Twee Minuten: Prijs, Materiaal Lijst en Tekening

Greenhouse heating price calculation

Waarom duurt het zolang voordat de klant een offerte heeft ontvangen?

Het berekenen van een kasverwarmings installatie is een tijdrovende zaak. Je moet eerst de diameters van de leidingen berekenen alvorens je kan beginnen met het uittrekken van de benodigde materialen. Nadat je de materiaal lijst hebt samengesteld, pas dan kan je er een prijskaartje aan hangen. Maar dan ben je er nog niet. De klant wil ook graag een schets hebben van de verwarming, zodat hij kan zien wat hij gaat krijgen voor z'n geld.

Hoe langer het duurt om de aanbieding te maken, hoe kleiner de kans wordt dat je uiteindelijk de opdracht krijgt. Zeker met de marges van tegenwoordig is het buitengewoon belangrijk om er boven op te zitten. De offerte moet zo snel mogelijk de deur uit. Het liefst gisteren nog.

Het berekenen van een kasverwarming dient dus snel te gebeuren. Je kan dit bereiken door gebruik te maken van software. Echter calculatie-software voor de tuinbouw is in de handel nauwelijks verkrijgbaar. Je kan proberen zelf een programma te maken. Dit vereist specifieke kennis welke niet of in onvoldoende mate aanwezig is binnen het bedrijf.

Stel je eens voor: je beschikt over een programma dat volledig aan je wensen voldoet. Het programma berekent de prijs, stelt een materiaal lijst samen en maakt een tekening van de installatie. En dit alles in zeer korte tijd. Je bent in staat vrijwel direct een aanbieding te maken. Je kansen op de opdracht stijgen.

Veronderstel dat je dit programma hebt geinstalleerd op de laptop van de verkopers. Zij zijn dan in staat bij de klant de offerte te maken en kunnen de deal direkt afsluiten, zonder dat de concurrentie enige kans heeft. Denk je niet dat je gaat dat programma proberen?

Met het kasverwarming calculatieprogramma Heatcalc kunnen verwarmingsinstallatie bijzonder snel worden berekend. Het programma calculeert de complete installatie,d.w.z. de leidingdiameters, pomp type, prijs en de benodigde materialen. Bovendien maakt het programma een schets van de installatie waarop onder andere is aangegeven de diameters en de lokatie van de leidingen.

Het programma heeft duidelijke invoerschermen. De vele helpschermen, ter ondersteuning maken het een gebruikersvriendelijk geheel. Met HeatCalc ben je in staat binnen twee minuten een complete verwarmingsafdeling te berekenen. Zie je het gezicht van je klant al voor als je hem na twee minuten al kan vertellen wat de installatie gaat kosten?

Er is tevens een eenvoudiger en goedkopere versie van het programma HeatCalc beschikbaar. De Lite versie beschikt niet over het berekenen van de prijs en kan geen materiaallijsten produceren.

Klik hier voor meer info

HeatCalc is een uniek programma dat te gebruiken is door de calculator op kantoor, de verkoper onderweg, en op beurzen/tentoonstellingen. Je krijgt bij aanschaf één jaar gratis ondersteuning van de helpdesk, waar je terecht kan met vragen over de software, maar ook met vragen over tuinbouwverwarming.


Probeer het. Zonder enig risico!

Voor Snelle Beslissers Gratis 5 Jaar Ondersteuning, Stuur De Bon Op Voor

Vul de bon in en je kan gratis het programma downloaden en het gedurende één maand uitproberen. Tevens krijg je als extra bonus een programma kado voor het omrekenen van eenheden. Probeer het!

Het programma HeatCalc is te verkrijgen voor slechts 649 Euro

De lite versie HeatCalcLite is verkrijgbaar voor de vaste prijs van 179 Euro

Wil Je Meer Weten?

Ik kan me voorstellen dat je wilt weten over de diverse programma mogelijkheden. Dat kan. Klik op één van de linken voor meer informatie over HeatCalc en/of over HeatCalcLite

Ik wil het volgende programma gratis voor één maand uitproberen:
HeatCalc HeatCalcLite

Ik heb de bon voor de vervaldatum verzonden en krijg als bonus :

  • 5 jaar gratis ondersteuning van de helpdesk na aanschaf van het programma
  • een gratis programma voor het omrekenen van eenheden

Naam:
Email: