Hoe Kostprijs Berekeningen Eenvoudiger Kunnen

Ontdek De Voordelen Van Bouwsteen Calculatie

Hoeveel tijd gaat er niet zitten in het berekenen van de kostprijs? Elke minuut kost geld. Om lager aan te kunnen bieden dan je concurrent dien je kosten te besparen.

Elke kostprijs berekening bestaat in principe uit een lijst met materialen met daar de bijbehorende prijs. Voor elk nieuw project moet je deze lijst opnieuw samenstellen.

Regelmatig tref je artikelen aan die bij elkaar horen, bijvoorbeeld bij een bout hoort een moer en een onderlegring. Kortom elke keer dat je een bout begroot, moet je ook een moer en een onderlegring begroten.

Dit moet MAKKELIJKER kunnen, denk je. Maar tot nog toe heb je hier geen oplossing voor gevonden.

Kostprijs Berekenen met Bouwstenen

Stel je eens voor dat je in plaats van te werken met losse artikelen, je groepen artikelen gaat begroten. We noemen deze groepen van bij elkaar behorende artikelen bouwstenen. In plaats dus van te begroten : één bout, één moer en één onderlegring, begroot je slechts één bouwsteen bout. Deze bouwsteen bestaat dan uit voor genoemde artikelen. Dit maakt je werk een stuk EENVOUDIGER, denk je niet?

Het uitgangspunt van het calculeren met bouwstenen is dat iedere installatie, gebouw, machine, voertuig, etc is opgebouwd uit bouwstenen, welke op hun beurt zijn samengesteld uit diverse onderdelen.

Bijvoorbeeld : Stel je bent installateur van verwarmingsinstallaties en je wilt de prijs berekenen voor het leveren en installeren van 3 verschillende radiatoren. Jouw materiaalstaat zou er als volgt uit kunnen zien:

 • 1 x radiator 2000 x 500.
 • 1 x radiator 3000 x 500
 • 1 x radiator 3500 x 500
 • 3 x thermostaatkraan
 • 3 x aftapkraan
 • 3 x ontluchter
 • 3 sets ophangbeugels
 • 12 pluggen
 • 12 schroeven
 • montage 3 radiatoren

Met bouwsteen calculatie maakt je voor elke radiator een bouwsteen aan en eveneens voor de toebehoren. Deze bouwstenen kunnen later bij toekomstige berekeningen opnieuw worden gebruikt. Je hoeft ze slechts één maal aan te maken. Vele radiatoren hebben dezelfde toebehoren, dus het bouwsteen voor de toebehoren kan voor verschillende radiatoren worden gebruikt. Jouw berekening zou er nu als volgt uit zien:

 • 1 x bouwsteen radiator 2000 x 500.
 • 1 x bouwsteen radiator 3000 x 500
 • 1 x bouwsteen radiator 3500 x 500
 • 3 x bouwsteen toebehoren

Je ziet het, dit is veel eenvoudiger. Door de bouwstenen slim samen te stellen,kun je veel tijd besparen. Je hoeft de bouwstenen slecht één maal samen te stellen. Ze kunnen daarna worden gebruikt voor ieder ander project. Zie je wat het VOORDEEL daarvan is?

BBCalc ook voor Jou

materiaallijst bouwsteen calculatie programma

Met programma BBCalc voor SUPER SNELLE calculaties. Je hoeft alleen maar het aantal bouwstenen op te geven en het programma specificeert alle materialen. In totaal kunnen er 2000 bouwstenen worden gedefinieerd met elk maximaal 40 artikelen.

Doordat het programma UNIVERSEEL toepasbaar is, kan het bij vele prijs calculaties worden gebruikt. Het programma is eenvoudig in gebruik en zorgt dat je snel een prijs kunt uitrekenen. Het heeft een aantal handige functies, zoals bijvoorbeeld het afdrukken van materialen per leverancier, hetgeen zeer praktisch is voor maken van bestellingen.

Met een minimum aan inspanning kun je nu snel een prijs berekenen en BESPAAR je op de arbeidskosten, immers tijd is geld. BBCalc geeft je weer tijd voor andere zaken en houdt de kosten laag. Wat wil je nog meer?

PROBEER HET. Zonder enig risico! Je krijgt bij aanschaf standaard één jaar gratis ondersteuning van de helpdesk, waar je terecht kan met vragen over de software, maar ook met vragen over bouwsteen calculatie in het algemeen.

Voor Snelle Beslissers Gratis 5 Jaar Ondersteuning, Stuur De Bon Op Voor

Vul de bon in en je kan gratis het programma downloaden en het gedurende één maand uitproberen. Tevens krijg je als extra bonus een programma kado voor het omrekenen van eenheden. Probeer het!

Het programma BBCalc is te verkrijgen niet voor 199 Euro maar tijdelijk voor 149 Euro

Wil Je Meer Weten?

Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt over de diverse programma mogelijkheden. Dat kan. Neem dan contact met me op.

Ja, Ik wil graag het programma BBCalc gratis voor één maand uitproberen zonder enige verplichting.

Ik heb de bon voor de vervaldatum verzonden en krijg als bonus :

 • 5 jaar gratis ondersteuning van de helpdesk na aanschaf van het programma
 • een gratis programma voor het omrekenen van eenheden

Naam:
Email: